هزینه بستری : ...
جراحی تخصصی : ...
پاراکلینیک ۱ : ...
پاراکلینیک ۲ : ...
جراحیهای سرپایی : ...
خدمات آزمایشگاهی : ...
آمبولانس : ...
زایمان : ...
ویزیت و دارو : ...
دندانپزشکی : ...
نازایی : ...
عیوب انکساری دو چشم : ...
سمعک : ...
غربالگری جنین : ...
بیمه خارج از کشور: ...
تدارک هزینه درمان در بیمارستان تا سقف (بستری) 3,000,000,000 ریال .
تامین هزینههای پاراکلینیکی و لیزیک تا سقف 120,000,000 ریال .
تهیه و تامین هزینه زایمان و سزارین تا سقف 150,000,000 ریال .
تامین هزینه اورژانس بیمارستانی تا سقف 20,000,000 ریال .
آماده سازی هزینه شیمی درمانی تا سقف 700,000,000 ریال .
تامین هزینه لیزر درمانی و فیزیوتراپی تا سقف 30,000,000 ریال در سقف پارکلینیکی .
فراهم سازی هزینه خدمات حادثه تا سقف 1,000,000,000 ریال .
تامین غرامت روزانه بستری تا سقف 3,000,000 ریال (به ازای هر شب بستری) .
ویزیت دارو و آزمایش یک ماه قبل و دو ماه بعد از بستری در بیمارستان 5,000,000 ریال .
تامین هزینه تشخیص کرونا 10,000,000 ریال در سقف پارکلینیکی (تست پی سی آر، آزمایش خون و اسکن ریه) .
غرامت قرنطینه کرونا (7روز) 1,000,000 ریال (به ازاء هر روز) .
سازماندهی انتقال پزشکی زمینی در سراسر ایران
انتقال پزشکی هوایی
خدمات پزشکی در منزل (مشاوره و ویزیت توسط پزشک عمومی، رایگان)
کمک رسانی کامپیوتر
تهیه و ارسال داروی کمیاب
تامین هزینه درمان در خارج از کشور
اخذ نظریه دوم پزشکی
نظارت بر درمان
راهنمایی پزشکی
خدمات دندانپزشکی sos
خدمات حادثه
* لیست خدمات تشخیصی و پاراکلینیکی به شرح ذیل میباشد که هزینههای آن براساس تعرفه سازمان نظام پزشکی، توسط بیمه گر کمک رسان تامین میگردد
سونوگرافی، ماموگرافی، رادیوتراپی، رادیولوژی، انواع اسکن و سی تی اسکن، سنجش تراکم استخوان، نوار عضله و نوار عصب، پاتولوژی، گچ گیری و باز کردن گچ، اکسیزیون و رزکسیون توده، نوار مغز، اسپیرومتری، پریمتری، پاکی متری، اودیومتری، تعیین میدان دید، بیوپسی تحت گاید سونو گرافی، انواع آندوسکوپی، انواع ام.آر.آی، تست ورزش، پانسمان، اکوکاردیوگرافی، بخیه، ختنه، لیزر درمانی، سنگ شکن، لیزیک برای رفع عیوب انکساری چشم بیش از 3 دیوپتر در هر محور برای هر چشم
جدول حق عضویت سالیانه sos از سال 1402
مبالغ زیر به ریال میباشد
شرکت کمک رسان ایران با اتکا به شبکه خدماتی گسترده خود در سراسر کشورو داشتن 37 شعبه و 2300 مراکز درمانی طرف قرارداد در سراسر ایران توانسته است در حال حاضر از طریق خدمات بی نظیر خود رضایت خدمات گذاران را در سراسر کشور جلب نماید و خدمات این خدمات نیز توسط شرکت کمک رسان ایران ارائه میگردد
سقف پوششهای طرح خدمات تکمیلی انفرادی sos
خدمات درمان تکمیلی انفرادی sos و جبران هزینههای بیمارستانی بستری، جراحی، شیمی درمانی و جبران هزینههای پاراکلینیک و خدمات دندانپزشکی و حوادث ومسافرتی هزینههای بیمارستانی : جبران هزینههای بستری، جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی، قلب، گامانایف و انواع سنگ شکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و day care
اعمال جراحی بزرگ اعمال جراحی سرطان، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع (به استثنای دیسک ستون فقرات)، گامانایف، قلب، پیوند، ریه، پیوند کبد، پیوند کلیه پاراکلینیکی سونوگرافی، ماموگرافی، انواع اسکن، انواع آندوسکوپی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی استرس اکو، دانسیتومتری، تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار مثانه، شنواییسنجی، بیناییسنجی، هولترمانیتورینگ قلب، آنژیوگرافی چشم
جراحی محدود مانند شکستگی و دررفتگی، گچ گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی هزینههای آمبولانس جبران هزینههای انتقال بیمار داخل شهر بین شهر در مواقع اورژانسی
بیمه حوادث ( سرمایه فوت ) در صورت فوت خدمات شده بر اثر حادثه
- پوشش هزینههای پاراکلینیکی (سونوگرافی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی و…)
- هزینه بیمارستانی مانند پوشش شیمی درمانی یا بستری
- پرداخت خدمات آزمایشگاهی (نوار قلب، رادیو گرافی)
- هزینههای عملهای حیاتی جراحی مثل مغز، اعصاب، سرطان، پیوند ریه، کبد و… (مطالعه مقاله بیمه تکمیلی عمل پیوند کبد به شما پیشنهاد میشود.)
- پرداخت هزینههای عمل سرپایی (گچ گرفتن، ختنه کردن)
- پرداخت هزینههای عملهای سرپایی مثل گچ گرفتن، ختنه کردن، بخیه زدن و…
- هزینه جراحی چشم شامل عیوب انکساری
- پرداخت هزینه عینک و سمعک
- پرداخت هزینههای دندان پزشکی به جز ایمپلنت، ارتودنسی، دندان مصنوعی و جراحی لثه.
- پوشش ویزیت و دارو و خدمات اورژانسی
- پرداخت هزینه حضور همراه برای بیماران زیر ۷ و بالاتر از ۷۰ سال.
- پرداخت هزینههای درمان ناباروری و نازایی
- پرداخت مبالغ تهیه اروتز
- پوشش بلایای طبیعی و جبران هزینههای ناشی از آن
بیمه درمان تکمیلی چه عملهای جراحی را پوشش نمیدهد؟
بیمه تکمیلی عملهای زیبایی را پوشش نمیدهد. فقط عملهای جراحی را پوشش داده که برای تکمیل و بهبود سلامتی افراد انجام گیرد. از جمله عملهایی که تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نمیگیرند به شرح زیر هستند:
- عمل زیبایی بینی( به طور کلی، بیمه عمل زیبایی بینی یا هر عمل زیبایی دیگر تحت پوشش بیمه تکمیلی نیست.)
- عمل زیبایی کوچک کردن معده یا لیپوماتیک
- جراحیهای زیبایی همچون فیلر لب فیلر بینی
- عملهای زیبایی همچون زاویه فک و…. تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار نگرفته و فقط این بیمه عملهای درمانی را تحت پوشش خود قرار میدهد.
بیمه تکمیلی دانا
بیمه تکمیلی ایران
بیمهی تکمیلی سامان
بیمه تکمیلی البرز
بیمه تکمیلی SOS
بیمهنامه تکمیلی ملت
بیمه تکمیلی تعاون
بیمه تکمیلی حکمت
بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ
بیمه تکمیلی پارسیان
بیمه تکمیلی معلم
بیمه تکمیلی رازی
بیمه تکمیلی ارتش (این بیمه فقط برای ارگانهای نظامی است.)
بیمه حکمت صبا
بیمه شخص واحد دی
بیمه تکمیلی سرمد
بر اساس ماده ۱۷ آیین نامه ۹۹ شورای عالی بیمه، اگر بیمه شده چندین بیمه درمان تکمیلی بیش از چند شرکت را داشته باشد، میتواند به دلخواه از هر کدام استفاده کند. به عبارتی اولویت بندی استفاده را خود او میتواند تعیین کند. برای اطلاعات بیشتر مقاله استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی را مطالعه کنید.
اگر به تازگی به کلینیک یا بیمارستان مراجعه کرده باشید، حتماً متوجه هزینههای هنگفت این مراکز شدهاید. اگر کسی بخواهد از جیب مبارکش این هزینهها را پرداخت کند، با یک مریضی نصف پس اندازش به باد میرود. اما چه راهکاری برای این مسئله وجود دارد؟ بهترین راه حل در این شرایط استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی است. بسیاری از افراد نمیدانند که این کار قابل انجام است. در این مقاله شرایط استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی شرح داده شده است. اگر شما هم از هزینههای بسیار بالای درمانی خسته شدهاید، اصلاً این مقاله را از دست ندهید.
بیمه تکمیلی چیست؟
- بیمه تکمیلی چیست؟
- تفاوت بیمه تکمیلی با پایه چیست؟
- شرایط و نکات استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی چیست؟
- - نکات استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی
- - شرایط استفاده همزمان از دو بیمه درمانی
- چگونگی دریافت خسارت از دو بیمه تکمیلی
- خرید بیمه تکمیلی
پیش از اینکه شرایط استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی را بررسی کنیم، بهتر است با این بیمه بیشتر آشنا شویم. بیمه تکمیلی در حقیقت نوعی بیمه است که برای جبران هزینههای به شدت گران درمان بیماریها استفاده میشود. برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص بیمه درمانی و مزایای آن مقاله بیمه تکمیلی چیست را مطالعه نمایید.
استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی برای دریافت خسارات درمانی امکان پذیر است
استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی برای دریافت خسارات درمانی امکان پذیر است.
تفاوت بیمه تکمیلی با پایه چیست؟
بیمه تکمیلی را نباید با بیمه پایه اشتباه گرفت. بیمه پایه مانند: بیمه تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و سلامت هستند که بیشتر برای پوشش بخشی از هزینههای درمانی استفاده میشود. میزان درصد پوشش دهی بیمه پایهها خیلی زیاد نیست؛ اما دارای بازنشستگی و پوششهای ازکارافتادگی و فوت و غیره هستند. در صورتی بیمه تکمیلی فقط برای یک سال عرضه میشود و هیچ بازنشستگی هم ندارد. در حقیقت چه استفاده بکنید یا نکنید، شما هزینه خرید بیمه تکمیلی را پرداخت کردهاید.
از تفاوتهای بین بیمه تکمیلی و پایه میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- بیمه تکمیلی بازنشستگی ندارد؛ اما در بعضی بیمههای پایه مانند تامین اجتماعی بازنشستگی وجود دارد. بعد از پرداخت تعداد سال معین و داشتن شرایط، به فرد مستمری ماهیانه پرداخت میشود.
- بیمه تکمیلی پوشش ازکارافتادگی و غیره وجود ندارد؛ اما بیمه پایه چنین مواردی را پوشش میدهد.
- طرحهای هر دو بیمه با هم متفاوت است. طرحهای بیمه درمان بیشتر بر اساس هزینه پوشش است؛ اما طرح بیمه پایه علاوه بر هزینه پوشش، میتوانند در بازنشستگی هم تاثیرگذار باشند. برای اطلاعات بیشتر مقاله بیمه بازنشستگی را مطالعه کنید.
نکته اصلی اینجاست که بیمه تکمیلی ارتباطی با بیمه پایه ندارد. به عبارتی هر فردی میتواند بیمه پایه و تکمیلی را با هم داشته باشد.
شرایط و نکات استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی چیست؟
حال به سراغ پاسخ اصلی سوال خود یعنی شرایط استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی میرویم. اول از همه باید به این پرسش پاسخ دهیم که آیا امکان استفاده دو بیمه تکمیلی برای جبران هزینهها وجود دارد؟ بله.
نکات استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی
شما میتوانید از دو بیمه درمان استفاده کنید؛ اما به چند نکته زیر باید دقت داشته باشید:
- شما فقط میتوانید از هر شرکتی، یک طرح را انتخاب کنید؛ برای مثال، میتوانید یک طرح از شرکت سامان و یک طرح از شرکت تعاون خریداری کنید. استفاده همزمان از یک شرکت وجود ندارد.
- اینکه از بیمه درمانی از شرکت دیگری دارید، دلیل بر داشتن تخفیف در انتخاب و خرید شرکت وجود ندارد. مگر اینکه از یک کارگزاری آنلاینی مانند بیمه دات کام، بیمه خود را تهیه کنید که در آن صورت، شرکت از طرف خود به شما تخفیف خواهد داد.
- شما میتوانید دو بیمه تکمیلی انفرادی خریداری کنید یا یک بیمه انفرادی و یکی گروهی داشته باشید. حتی میتوانید دو بیمه گروهی برای شما رد شود. در این خصوص محدودیتی وجود ندارد. فقط محدودیت این است که از یک شرکت نمیتوانید دو بیمه درمان تهیه کنید.
در حال حاضر، بیشتر شرکتها، بیمه تکمیلی گروهی را عرضه میکنند. شرکتهای سامان، تعاون و دی بیمه درمان انفرادی هم دارند.
شرایط استفاده همزمان از دو بیمه درمانی
برای استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی باید چند شرایط را در نظر بگیرید:
- همانطور که در بالا هم تاکید شد، از یک شرکت نمیتوانید دو بیمه تکمیلی خریداری کنید.
- مجموع دریافت خسارت از بیمه تکمیلی نباید از جمع هزینههای درمانی بیشتر شود. به عبارتی، اگر هزینه بستری شما در بیمارستان ۳۰ میلیون تومان شد، مجموع دریافتی شما از بیمه پایه و بیمههای درمان از ۳۰ میلیون بیشتر نخواهد شد.
- امکان انتقال تخفیف از بیمه یک شرکت به شرکت دیگر وجود ندارد.
- دوره انتظار برای هر دو وجود دارد؛ برای مثال، اگر شما امسال از دو شرکت سامان و تعاون اقدام به خرید بیمه تکمیلی کردید، دوره انتظار بیمه سه ماهه برای جراحی در هر یک دارید. حال اگر در سال بعد سامان را به دی تغییر دهید، باز دوره انتظار سه ماهه در شرکت بیمه دی دارید.
- هر شرکت بیمهای دارای فرانشیزی است که است که با بیمه پایه میتوانید آن را جبران کنید؛ اما فقط برای شرکت بیمه است. مطالعه مقاله فرانشیز بیمه تکمیلی پیشنهاد میشود.
برای مطالعه بیبشتر در مورد اینکه بیمه تکمیلی گروهی چیست؟ و اینکه شرایط بیمه تکمیلی انفرادی شامل چه مواردی میتواند باشد، به مقالات معرفی شده مراجعه نمایید.
چگونگی دریافت خسارت از دو بیمه تکمیلی
یکی از موارد مهمی در استفاده از همزمان از دو بیمه تکمیلی، دریافت خسارت است. روشهای دریافت خسارت و کاهش هزینههای درمانی در هنگام استفاده از چند شرکت بیمه تکمیلی به صورت زیر است:
- اگر مراکز درمانی دارای قابلیت ارسال معرفی نامه آنلاین باشند، در همانجا به مسئول پذیرش میتوانید بگویید که برای شما هر دو بیمه را در نظر بگیرد.
- اگر مرکز درمانی دارای قابلیت ارسال معرفی نامه آنلاین نبود، فقط کافی است، مدارک را بگیرید و به واحد خسارت سازمان ارسال کنید. البته اگر باید برای هر دو شرکت بیمه مدارک را ارسال کنید، بهتر است که از آنها کپی گرفته و بعد از برابر اصل کردن، آنها را ارسال کنید.
در حقیقت تفاوتی بین دریافت خسارت در این حالت هم وجود ندارد. فقط اینکه سقف تعهد هر طرح انتخابی را باید در نظر بگیرید. در نوع گروهی، شرکتها سعی میکنند تا طرحی را با بیشترین سقف تعهد بگیرند. این مورد میتواند برای شما یک امتیاز ویژهای به حساب بیاید.
ارائه مدارک برای دریافت خسارات درمانی مهم است
ارائه مدارک برای دریافت خسارات درمانی مهم است
- نکته: برای اینکه به صورت همزمان از دو بیمه تکمیلی استفاده کنید یک شرط مهم وجود دارد که نباید آن را فراموش کرد. این شرط مجموع خسارتهای دریافتی شما از شرکتهای بیمه را بررسی میکند. در چنین شرایطی و در صورت استفاده از دو بیمه تکمیلی به شکل همزمان، مجموع خسارتهای دریافتی شما از شرکتهای بیمه طرف قراردادتان، نباید از مجموع هزینههای درمانی که پرداخت شدهاند بیشتر باشد.
- خرید بیمه تکمیلی
با توجه به افزایش هزینههای درمانی و داروها، داشتن بیمه تکمیلی پیشنهاد میشود. برخی با خیال اینکه اتفاقی نمیافتد و میخواهند سالی یکبار پیش پزشک بروند و هزینهای را بپردازند، پرداخت هزینه بالا مانند دو میلیون به صرفه نیست. در صورتی که حادثه هیچگاه خبر نمیکند. اگر اتفاقی برای شما بیفتد و در بیمارستان بستری شوید، در اینجا متوجه اهمیت بیمه درمان خواهید شد.
درصورتی که سقف تعهد بیمه تکمیلی، هزینههای درمانی را پوشش ندهد، میتوانید از بیمه دیگر خود استفاده کنید. استفاده همزمان از دو بیمه تکمیلی در این شرایط میتواند هزینههای درمانی را به صفر برساند. شما با استفاده از سامانه بیمه دات کام میتوانید اقدام به استعلام و خرید بیمه تکمیلی کنید. فقط کافی است، وارد صفحه شده و بعد از وارد کردن مشخصات، از دو شرکت بیمه درمان خود را خریداری کنید. در صورتی هم که سوالی داشتید، با کارشناسان بیمه دات کام تماس بگیرید.
هزینههای پاراکلینیک گروه اول:
- هزینه سونوگرافی، سونو غربالگری، ماموگرافی
- انواع اسکن، انواع آندوسکوپی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو
- انواع آنژیوگرافی (بجز چشم و قلب)
- هزینههای پزشکی هستهای
- سی تی آنژیوگرافی
- پنتاکم، فوندسکوپی، کانفواسکن، انتروپیون، پاکیمتری و تمام تستهای بینایی سنجی
- IOL master، HRT، ICG
- انواع آندوسکوبی با یا بدون بیهوشی.
هزینههای پاراکلینیک گروه دوم:
- تست ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی (اسپیرومتری)
- نوارعضله (EMG)، نوارعصب (NCV)، نوارمغز (EEG)، نوار مثانه (سیستومتری یا سیستوگرام)
- شنوایی سنجی، بینایی سنجی، آنژیوگرافی چشم
- جبران هزینههای خدمات آزمایشگاهی شامل آزمایشهای تشخیص پزشکی، پاتولوژی یا آسیب شناسی و ژنتیک پزشکی
- انواع رادیوگرافی، نوار قلب، فیزیوتراپی
- هولترمانیتورینگ قلب
- تست خواب دانستیومتری
- تمپانومتری، بادی باکس، تیلت پلتیسموگرافی، ارگواسپیرو متری
- رینو ماتومتری، برونکوگرافی و تست متاکولین (PFT)
مقالات دیگر بیمه سرقت مغازه چیست؟
بیمه درمان تکمیلی برای گروههای کمتر از ۵۰ نفر
همین حالا خرید کنید
هزینههای پاراکلینیک گروه سوم
- پرداخت هزینههای مربوط به ختنه
- گزیدگی، شکستگی، در رفتگی و گچگیری
- پرداخت هزینههای بخیه
- پرداخت هزینه تزریق IVIG. SMART PLUG.
- پرداخت هزینه تزریق داخل مفصل
- خدمات اورژانس در موارد غیربستری
- پرداخت هزینههای پانسمان و سایر خدمات مشابه
خرید آنلاین بیمه | مشاوره، مقایسه و استعلام | azki
بیمه تامین اجتماعی یک نوع بیمه اجباری است که تمامی شاغلان باید تحت پوشش این نوع بیمه باشند. بیمه تامین اجتماعی یک سری مزایای خاص خود را برای هر فردی دارد که تمامی افراد تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی از این مزایا بهره مند میشوند.
بیمه تکمیلی یک نوع بیمه اختیاری است که افراد میتوانند هر یک به خواست خود تحت پوشش این نوع بیمه باشند و از مزایای درمانی آن بهره مند شوند. بیمه تکمیلی در حقیقت کامل کننده بیمه تامین اجتماعی برای خدمات درمانی است.
هزینه بیمه تکمیلی کمی بیشتر از هزینه بیمه تامین اجتماعی است اما به خاطر خدمات ویژهای که این نوع بیمه دارد به افراد توصیه میشود که هر یک تحت پوشش بیمه تکمیلی هم باشند.