برای تصویری جامع از شرایط و آیندهی توسعهی ارتباطات روسیه و ایران میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
دو کشور میبایست در خصوص. تبادل نظرات در خصوص مسائل سیاسی، مالی، تجاری، اقتصادی و نظامی، مشکلات امنیت منطقهای و مبارزه با تروریسم و قاچاق مواد مخدر داشته باشند. در واقع فاکتورهای عینی و ذهنی وجود دارند که در روابط ایران و روسیه موثرند. و این فاکتورها به شرح زیرند:
مشکلات:
راه کارهایی برای حل مسائل پیشروی دو کشور اول از همه نباید ارتباطات دو جانبه بر پایهی تقابل مشترک با غرب ایجاد شود. باید یک دستور کار مشخص و لیست اولویتها باشد که به حرکت روبه جلوی ما کمک کند و در وهلهی اول از منافع متقابل ما سرچشمه بگیرد. کاملا درست است. امروز به دور از هر گونه وابستگی به مسائل خارجی فقط باید در تماسهای دو جانبهی همکاری پروژههای واقعی و اولیه را مشخص نموده و به آنها پرداخت. در آغاز : توافقهایی در زمینهی تحقیقات هوافضایی، ساخت واحدهای اتمی جدید در بوشهرو به روز کردن راه آهن است.
در پایان باید گفت که اگر سیاست دولت ایران و روسیه تصمیم جدی در این زمنیه اتخاذ کنند ارتباطات تجاری- اقتصادی میان دو کشور آغاز خواهد شد تمایل و سعی و کوشش متقابل حل و فصل کرد. علاوه بر اینکه در حال حاضر شرایط بسیار دشواری هم حول روسیه و هم حول ایران وجود دارد.
Новости и СМИ : Каталог RSS-каналов : Subscribe.Ru
تجارت ترجیحی معمولی: در این روش، یک کشورکالا یا محصولی که زیاد دارد به کشور دیگر قالب میکند و محصولی که نیاز دارد را وارد میکند.
تجارت ترجیحی داخلی: در این مدل، یک کشور کالا و محصولی که زیاد دارد را به کشور دوست و برادر خود صادر میکند و در مقابل نیازش را با افزایش تولید داخلی جبران میکند.
تجارت ترجیحی مرامی: برای اجرایی شدن این شیوه، دو کشور یک کالا را که به خوبی تولید میکنند، به یکدیگر ارسال میکنند و آنقدر این کار را ادامه میدهند تا یکی از آنها دچار "تعارف" اقتصادی میشود و بعد از آن «مرام» به خرج میدهد و فقط واردات میکند و آنقدر واردات میکند که تولید در کشورش نابود شود.
تجارت ترجیحی خوب: در این روش یک کشور همهچیز را به کشورهای دیگر صادر میکند و صادر میکند و بازهم صادر میکند، خیلی صادر میکند، حتی کالاهای مورد نیازش را هم صادر میکند، بعد همان کالاها را با قیمتی بیشتر وارد میکند.
فهرست شرکتها | پرتال جامع صنعت حمل و نقل iranway
لیست اتحادیه باربری و انجمن صنفی شرکتهای حمل و نقل - [09127409082] حمل بار
تماس با ما | انجمن شرکتهای حمل و نقل بین المللی استان خراسان رضوی
حمل و نقل بین المللی | حمل و نقل هوایی, زمینی , دریایی | کاسپین حمل
مختلط امور حمل و نقل ایران و روسیه
ارسال کالا از روسیه به ایران و بالعکس با دستانی مطمئن - Sputnik Iran
شرکت حمل و نقل ایران و روسیه (ایرسوتر)
Союз фермеров Животноводство
مشخصات اتحادیه دامداران استانها
شرکتهای وابسته – اتحادیه دامداران استان یزد
В чем разница между «sunflower meal» и «sunflower cake»?
разница - жмых и шрот . Жмых - это после пресса , который выдавливает Масло . В нем есть остаточное количество Масла - до 10% . Он у нас есть . А шрот - в жмых добавляют химию , что бы полностью забрать Масло . Мне кажется - так
کیک و وعده غذایی - این نوع زبالهای از تولید فنی، در پردازش محصولات خاص است. ... تفاوت میان وعده و کیک با روش تولید. کیک خرد شده در طول پردازش روغن با استفاده از روش فشاری فشار دادن، وعده غذایی - در تولید نفت با استخراج به دست آمده است.
пшеница, овес, ячмень, просо, лен, нут, горох, чечевица, подсолнечник, рапс, кукуруза, мука, пшеничные отруби.
wheat, oat, barley, millet, flax, chickpea, pea, lentil, sunflower, rape, corn, flour, wheat bran.
گندم، جو، جو، ارزن، کتان، نخود، نخود، عدس، آفتابگردان، تجاوز به عنف، ذرت، آرد، سبوس گندم.
ارزن: دانه غلات گلوتن شما باید اجتناب کنید. ... در حال حاضر، 8 دانه غلات (گندم، ذرت، برنج، جو، سورگوم، جو، چاودار و ارزن) 56 درصد انرژی مواد غذایی و 50 درصد پروتئین مصرف شده روی زمین را فراهم میکنند.
Агрокластер Фуд Сити на Калужском шоссе | Оптовый центр продуктов в Москве | Фуд Сити
مسکو تایمز در مقالهای نوشته است که بحران کرونا و تجربیات کسب شده در این دوره، قطعا به بهبود وضعیت نهادهای بهداشتی و درمانی در کشورهای پساشوروی از جمله روسیه در دوران پساکرونا خواهد انجامید.
در این مقاله نوشته شده است: بخش اعظم دوران پساشوروی همچنان تحت تأثیر حاکمیت اقتدارگرا، اقتصادهای ناکارآمد، فساد و تنشهای منطقهای است. کشورهای پساشوروی شامل روسیه و ۱۴ جمهوری دیگر است که سال ۱۹۹۱ پس از انحلال اتحاد جماهیرشوروی مستقل شدند.
این بیماری همه گیر، نواقص بهداشت عمومی در سراسر جهان را نشان داده است. کشورهای اتحادیه اروپا نسبت به هشدارها توجه کرده و واکنش نشان دادند و برخی در ابتدا به محکم کردن مرزها متوسل شدند اما در کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی، به ویژه در مناطق روستایی و خودمختار، سیستمهای بهداشت و درمان عمدتاً ناکارامد هستند و اقدام مشخصی برای بهبود این وضعیت انجام نداده اند.
بر اساس این مقاله پنج اقدام عملی در فضای پس از اتحاد جماهیر شوروی میتواند مراقبتهای بهداشتی و مؤثر را در این منطقه بهبود بخشد.
اول، اصلاح سیستمهای مراقبتهای بهداشتی میتواند منافع گستردهای به بار آورد. بیمارستانها و درمانگاهها که اکنون به کمکهای دولتی متکی هستند به جای انتظار برای کمکهای دولت پرای پدیرش بیماران رقابت میکنند که در نتیجه به اصلاح شرایط و امکانات بهداشتی میانجامد.
دوم، کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی میتوانند با تکیه بیشتر بر فناوری و شفافیت، مانند خدمات مدیریت الکترونیکی، خدمات درمانی را بهبود بخشند. تغییرات آینده نگر ممکن است بازده را بیشتر کند و صدها هزار طرح را به مناقصه و مزایده بگذارد. این امر میتواند فساد اقتصادی فعلی را در این کشورها را برطرف کند.
سوم، کشورهای پس از اتحاد جماهیر شوروی میتوانند خدمات درمانی را به مناطق روستایی و فقیرنشین، از جمله مناطق خودمختار افزایش دهند. در فضای پس از اتحاد جماهیر شوروی، کمکهای غربی میتواند به بودجه چنین برنامههای پزشکی از راه دور در مناطق روستایی کمک کند. این موضوع باعث ارتقا آگاهیهای بهداشتی خواهد شد.
چهارم، بحران کووید - ۱۹ میتواند آگاهی از ارزش همکاری در مرزهای کشورها را افزایش دهد. فضای پس از اتحاد جماهیر شوروی به دلیل همکاری نامناسب باعث ضعف بهداشت این کشورها شده است و بحران کویید- ۱۹ یک دلیل واضح برای این نقص بود که در پساکرونا با همکاریهای منطقهای و بین المللی در بهبود چشمگیر بهداشت و درمان تاثیر فراوان خواهد گذاشت.
پنجم، بحران کویید- ۱۹ بر ارزش شفافیت در اطلاع رسانی به مردم تأکید میکند. تا اواخر ۲۱ مارس (دوم فروردین ۹۹)، وزارت بهداشت روسیه فقط ۲۵۳ مورد ابتلا به این ویروس را پذیرفت، اما در ۱۳ آوریل (۲۵ فروردین ۹۹) پوتین رییس جمهوری کشور که صلاحیت بیشتری داشت گفت: «ما دلیلی برای پنهان کاری نداریم.» با وجود سوء ظن عمومی به اطلاعات رسمی، اکنون روسیه نسبت به سایر کشورهای پس از شوروی بیشترین موارد ابتلا این بیماری همه گیر را دارد. شفافیت بیشتر در اطلاع رسانی میتواند اعتماد عمومی و حمایت از اقدامات پیشگیرانه، مانند فاصله گذاری اجتماعی را افزایش دهد.
ویروس کرونا در پساشوروی تاکنون حدود ۲۴۰ هزار نفر را مبتلا و جان بیش از پنج هزار نفر را گرفته است. آمار تعداد مبتلایان برای روسیه حدود ۲۰۰ هزار نفر و فوتیها یکهزار و ۸۲۷ نفر است.
Eurasian Economic Commission - Wikipedia
2000-2016 CMS Fadak. ||| Version : 4.2-b1
||| This page was produced in : 0.013 Seconds |||