Fadak.IR راهکارهای فدک
English Русский العربية فارسی
مقالات مدیریت مطالعات زبان


/ متفرقه / آموزشی

دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه کامپیوتر و زبان


   آموزش کامپیوتر
   دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه زبان
   تاسیس آموزشگاه زبان
   مشاور آموزشگاه و یا موسسه آموزشی

آموزش کامپیوتر

 

دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه زبان

تشکیل پرونده:

آموزشگاه در حیطه کودکان و نوجوانان فعالیت کند؛ باید از وزارت آموزش و پرورش مجوز دریافت کنید و در غیر این صورت، باید به سراغ وزارت علوم بروید. البته اگر قرار نیست برند مستقلی داشته باشید و می‌خواهید نمایندگی یکی از آموزشگاه‌ها را دریافت کنید؛ احتیاجی به این کار ندارید.
1-2- چرا باید مجوز بگیریم؟
علاوه بر اینکه نداشتن مجوز غیرقانونی است و عواقب احتمالی در پی دارد؛ با گرفتن مجوز می‌توانید تبلیغ بهتری برای آموزشگاهتان بکنید. وقتی یک آموزشگاه زبان مجوز تاسیس دارد؛ یعنی وزارت بر آن نظارت می‌کند. در نتیجه قیمت‌ها با نرخ مصوب هستند و کیفیت کار آموزشگاه زبان بالاتر است. مدرک آن هم معتبرتر از سایر آموزشگاه‌هاست.
2- چطور پروانه تاسیس آموزشگاه زبان بگیریم؟
برای گرفتن پروانه تاسیس آموزشگاه، باید مراحل خاصی را پشت سر بگذارید و شرایط کسب مجوز را داشته باشید. این شرایط و مراحل به ترتیب زیر هستند:
2-1- فرد صاحب امتیاز:
اولین قدم این است که فردی که می‌خواهد صاحب امتیاز موسسه یا آموزشگاه باشد؛ شرایط مورد انتظار را دارا باشد. از جمله اینکه حداقل مدرک لیسانس داشته باشد؛ حداقل سه سال سابقه کار در موسسات مورد تایید داشته باشد؛ حداقل 28 سال سن داشته و تبعه جمهوری اسلامی ایران باشد. مثل شرایط استخدام برای هر کجای دیگر، باید گواهی سوء پیشینه و سلامتی هم داشته باشید. بعد از اینکه صلاحیت شما توسط شورای نظارت احراز شد؛ نوبت به مراحل بعدی می‌رسد.
2-2- محل آموزشگاه:
خود محل تاسیس آموزشگاه هم باید مجوز داشته باشد. علاوه بر اینکه محل در جذب شاگردان بسیار مهم است؛ برای کسب جواز تاسیس یک آموزشگاه زبان؛ اول باید محل تشکیل آن مورد تایید باشد. شرایط ویژهای برای محل آموزشگاه در نظر گرفته شده؛ مثل متراژ، امکانات، اجاره و… که باید توسط نیروی انتظامی تایید شوند.
این مطلب را هم از دست ندهید: چطور آموزشگاه تاسیس کنم؟
3- انتخاب نام:
شاید به نظرتان کار ساده‌ای بیاید؛ اما انتخاب یک نام خوب و مناسب برای آموزشگاه زبانی که تاسیس می‌کنید؛ اهمیت فراوانی دارد. نامهای مناسب قبلا رزرو شده‌اند و باید خیلی خلاقیت به خرج دهید که بتوانید نامی انتخاب کنید که هم زیبا و بامسما باشد و هم در ذهن‌ها بماند. علاوه بر اینکه نام انتخابیتان باید مورد تایید شورای نظارت قرار بگیرد.
4- دریافت مجوز:
بسته به اینکه برای کدام گروه سنی می‌خواهید آموزشگاه را تشکیل دهید؛ یعد از گرفتن تاییدیه انتظامی باید به سراغ وزارت مربوطه بروید. اگر آموزشگاهتان مخصوص کودک و نوجوان است؛ به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کنید و در غیر این صورت سراغ وزارت علوم بروید.
بین سه تا شش ماه بعد از ارائه مدارک لازم و پر کردن فرمهای مربوطه، پروانه تاسیس آموزشگاه شما صادر خواهد شد.
5- بعد از دریافت مجوز چه اتفاقی میقتد؟
حالا که پروانه تاسیس آموزشگاه را در اختیار دارید؛ باید یک مدیر مناسب برای مرکزتان انتخاب کنید که کار نظارت و مدیریت آموزشگاه را بر عهده داشته باشد. این مدیر باید مورد تایید شورای نظارت باشد.
علاوه بر مدیر، همه افرادی که قرار است در این محل کار کنند؛ باید صلاحیتشان توسط مراجع ذیصلاح تایید شده باشد.
اگر در فکر این هستید که یک آموزشگاه زبان تاسیس کنید؛ حتما باید از متدها، تبلیغات و مربیانی استفاده کنید که جذابیت زیادی داشته باشند. در غیر این صورت؛ با همه‌گیر شدن صفحات مجازی آموزش زبان، سود چندانی نخواهید کرد. می‌توانید از مطلب زیر هم کمک بگیرید: متن تبلیغاتی برای تدریس

تاسیس آموزشگاه زبان

صفر تا ۱۰۰ تاسیس آموزشگاه زبان و دریافت مجوز تاسیس آموزشگاه زبان و نیز روش‌های راه اندازی آموزشگاه زبان را در چند کلام و بصورت ساده و کامل در دو بخش مسائل شکلی و مسائل قانونی برای افرادی که قصد راه اندازی یک آموزشگاه یا موسسه زبان را دارند توضیح داده خواهد شد تا در چند کلام ساده راه پیش روی خود را بطور کلی بدانند. توصیه میکنیم مطلب را بصورت کامل مطالعه نمایید و اگر قصد صرف زمان کمتری را دارد به بخش نتیجه گیری انتهای متن مراجعه کنید.
همچنین برای اطلاع از مواد قانونی و شروط تاسیس موسسات آموزشی خارجی در ایران می‌توانید به مقاله ” ۹ شرط برای اخذ مجوز موسسات آموزشی خارجی” مراجعه کنید و برای اطلاعات تکمیلی در مورد مدیریت آموزشگاه‌های زبان میتوانید مطالب پیشنهادی “ده نکته مدیریت آموزشگاه زبان – بخش اول، “ده نکته مدیریت آموزشگاه زبان – بخش دوم” را نیز مطالعه فرمایید.
مراحل کلی و تفصیلی راه اندازی آموزشگاه زبان:
بررسی شرایط فردی و قانونی برای تاسیس آموزشگاه زبان (۲۸ سال سن و مدرک لیسانس و …)
انتخاب نام مناسب و خلاق برای آموزشگاه ( اگر قصد گرفتن نمایندگی برندهای مطرح را ندارید)
مشخص کردن حیطه فعالیت (کودک یا بزرگسال)، روش تدریس و موارد شکلی
مشخص کردن مکان آموزشگاه و دریافت مجوز مکان
اقدام برای دریافت مجوز آموزشگاه زبان از مراجع صالح
برنامه ریزی برای مدیریت مجموعه با متدهای جدید توسط خود یا مدیر متخصص
تبلیغات هدفمند و مرتبط با زبان (عدم تبلیغات بی رویه)

مقدمه

امروزه ضرورت آموزش زبان بین جوامع ثابت شده است و در بهبود روش زندگی بسیار موثر است. استفاده از زبان انگلیسی بطور گسترده در داخل و خارج کشور تاثیر گذار است، این چنین که برای مطالعه دستور العمل کالاها وارداتی و یا اطلاعات دریافتی از سایت‌های معتبر تحقیقاتی در طول روز میتواند در سطح آگاهی افراد تاثیر بسزایی داشته باشد. عده‌ای نیز به طبع سفرهای کاری یا تفریحی در خارج ار کشور بطور مستقیم با زبان انگلیسی در ارتباط می‌باشند.
در این حجم استفاده پر کاربرد زبان انگلیسی در کشور می‌توان احداث آموزشگاه‌های زبان انگلیسی را بعنوان یک شغل مناسب فرهنگی در دستور کار قرار داد و با یک سرمایه‌گذاری هدفمند درآمدزایی مناسب و همیشگی را تضمین کرد. به همین جهت باید از شرایط و مراحل راه اندازی یک موسسه یا آکادمی آموزش زبان اطلاعات کاملی را داشته باشید که ایران آموزشگاه در این مقاله سعی در اطلاع رسانی این مراحل از صفر تا ۱۰۰ به شما داریم.
حال با توجه به مقدمه گفته شده به توضیح موارد اساسی و ضروریی که حتما در راه اندازی آموزشگاه به آن بر می‌خورید را در دو بخش “مسائل شکلی” و “مسائل قانونی” شرح میدهیم.
بخش اول: موارد اولیه و مسائل شکلی راه اندازی یک آموزشگاه زبان‌های خارجی
مشخص کردن حد و حدود فعالیت
اولین نکته مهم در “صفر تا ۱۰۰ تاسیس آموزشگاه زبان در چند کلام”، جهت راه اندازی یک آموزشگاه زبان است. مشخص کردن حد و حدود فعالیت و تعیین مسیر مشخص راه است، نخست باید گروه سنی که می‌خواهید به آنها آموزش دهید را مشخص کنید، چرا که شرایط مجوز کار و بسیاری مسائل دیگر برای گروه‌های سنی مختلف متفاوت است. این دسته‌بندی به دو گروه آموزشگاه‌های بزرگسال و آموزشگاه‌های کودک و نوجوان تقسیم می‌شود.
اگرچه در هر دو بخش بزرگسالان و کودکان، آموزشگاه زبان می‌تواند موفق باشد و یکی از سرمایه گذاری‌های مناسب و جذاب به شمار بیاید اما بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر راه اندازی آموزشگاه (در هر گرایشی) برای کودکان و نوجوانان موفق تر است، دلیل آن هم دو نکته مهم است:
اولاً: اینکه تعداد آموزشگاه‌های تخصصی که برای کودکان و نوجوانان فعالیت می‌کنند کافی نیست.
ثانیا: لزوم آموزش زبان دوم، برای کودکان نزد خانواده‌ها مخصوصا در دهه اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته و غالبا سعی می‌کنند فرزندانشان را از سنین پایین با ثبت نام در آموزشگاه مجاب به یادگیری زبان کنند.
فعالیت مستقل یا نمایندگی
در بخش دوم از “صفر تا ۱۰۰ تاسیس آموزشگاه زبان در چند کلام” باید تعیین کنید قصد دارید ثبت برند کنید و آموزشگاه مستقل راه اندازی کنید یا می‌خواهید زیر نظر آموزشگاه‌های بزرگ به صورت شعبه وابسته وارد کار شوید.
اگر بخواهید به صورت مستقل کار کنید باید ثبت برند کنید و برخی هزینه‌های شروع کار را بپردازید اما درصورتی که تمایل داشته باشید شعبه‌ای از یک آموزشگاه معتبر را در منطقه خود راه اندازی کنید، و خلاقیت کمتری به خرج دهید میتوانید برند معتبری را برای اخذ شعبه در نظر بگیرید تا ریسک کار پایین تر و تأمین موفقیتتان بالاتر رود.
مشخص کردن نوع زبان تدریسی و روش تدریس
بعد از تعیین دو فاکتور بالا در مورد راه اندازی آموزشگاه زبان باید مشخص کنید که دقیقا چه زبان‌هایی را می‌خواهید در آموزشگاه خود تدریس کنید؟ یعنی صرفاً زبان انگلیسی را آموزش می‌دهید و تک زبانه و تخصصی عمل می‌کنید یا زبان‌های رایج دیگر مثل فرانسه و ترکی استانبولی را هم در برنامه خود برای آموزش دارید؟
یکی از مسائلی که باید به آن توجه بسیاری شود تعیین استراتژی برای فعالیت و همچنین شیوه آموزش و یادگیری شاگردان است. در واقع در آموزشگاه زبان مهمترین مسئله این است که مخاطب یا شاگرد شما نتیجه مطلوب خود را از حضور در کلاس‌ها بگیرد، همه کسانی که یک بار به آموزشگاه‌های زبان سر زده‌اند می‌دانند روش تدریس آموزگار و شیوه‌های آموزشی، در میزان یادگیری و انگیزه فرد بسیار تأثیر گذار است.
این مسئله قبلا در مطلب “۵ روش جدید در تدریس زبان در آمورشگاه‌ها” بطور کامل مورد بررسی قرار گرفته است که میتوانید برای مشاهده آن بر روی آن کلیک کنید.
در واقع می‌تواند یک فرد خنثی را به شدت به زبان علاقه‌مند یا اینکه دلزده کرد. پس برنامه ریزی کردن در خصوص استراتژی مشخص و هماهنگی با مدرسین و نوع تدریس آنها یکی از موارد مهمی است که باید برای پیشرفت به جلو و پایدار ماندن آموزشگاهتان، به آن توجه زیادی داشته باشید.
مکان تاسیس آموزشگاه
شاید بتوان گفت یکی از مسائل اولیه “صفر تا ۱۰۰ تاسیس آموزشگاه زبان” مکان تأسیس آموزشگاه باشد. با در نظر گرفتن اینکه شما می‌خواهید یک آموزشگاه مستقل برای گروه سنی کودک و نوجوان راه اندازی کنید باید به مکان آموزشگاه بسیار دقت کنید، اول اینکه این مکان نباید در مسیر اتوبان یا اماکن خطرناک برای کودکان باشد و دوم اینکه در مناطق متوسط شهری و بالای شهر توجه خانواده‌ها به آموزش زبان کودکان بیشتر از محله‌های پایین شهر است.
باید دقت داشته باشید که پس از تایید شرایط دریافت مجوز اقدام اقدام به انتخاب یک مکان مناسب با شرایط استاندارد و مجوز فعالیت نمایید. محل تاسیس آموزشگاه باید مجوز داشته باشد. معمولاً علاوه بر بازرسین ارگان صادرکننده مجوز فعالیت آموزشگاه بازرسین اداره نظارت بر اماکن نیز می‌بایست محل فعالیت شما را تأیید نمایند.
در سوالات پرسیده شده از طرف شما در این تاکید شده که فضای یک آموزشگاه باید چه اندازه‌ای باشد؟ در پاسخ باید گفت که مسلما یک آموزشگاه نیاز به محیطی برای آموزش، مکانی برای استراحت زبان آموزان و اساتید و نیز محلی برای انجام امور کادر خدماتی میباشد. نتیجتا هر چقدر امکانات رفاهی آموزشگاه کیفیت بهتری داشته باشد به جذب زبان آموز کمک خواهد کرد.
بستگی به ارگان مرجع صدور مجوز مؤسسات آموزشی و فرهنگی ـ هنری در ایران متراژ مورد نیاز ملک بسیار متفاوت می‌باشد. از ۵۰ متر تا ۵۰۰ متر متراژی است که مراجع صدور مجوز برای فعالیت‌های آموزشی در ایران تعیین نموده‌اند. باید نوع فعالیت و مجوز مؤسسه آموزشی خود را انتخاب کنید تا متراژ ملک و ساختمان مورد نیاز مشخحص گردد.
برای درک بهتر موضوع شما میتوانید مطالب مشابه آن را که در مقاله قبلی به نام “میزان سرانه فضا و امکانات یک آموزشگاه” منتشر شده است را مطالعه کنید.
بعد از در نظر گرفتن نکات بالا که در پیشرفت و تمایز شما با سایر رقبا بسیار تاثیر گذار می‌باشد به موارد قانونی تاسیس یک آموزشگاه یا موسسه زبان خارجی میرسیم.
علاقمندان میتوانید جهت مشاوره برای تاسیس موسسات آموزشی، انواع آموزشگاه و تاسیس موسسات فرهنگی، هنری و همچنین اطلاعات در مورد اخذ نمایندگی از برندهای آموزشی با کارشناسان موسسه مشاورین اندیشه آسیا با شماره ۰۲۱۸۸۹۰۶۵۳۲ تماس حاصل فرمایید و یا با ورود به آدرس سایت مجموعه به نشانی اینترنتی زیر اطلاعات بیشتری کسب نمایند.
ورود به سایت مشاورین اندیشه آسیاورود به سایت مشاورین اندیشه آسیا
مجوزهای قانونی برای تاسیس یک آموزشگاه زبان
بخش دوم: موارد و مسائل قانونی راه اندازی یک آموزشگاه زبان‌های خارجی
موارد قانونی تاسیس یک آموزشگاه یا موسسه زبان خارجی
موارد قانونی تاسیس یک آموزشگاه یا موسسه زبان خارجی مرحله دومی است که باید بعد از در نظر گرفتن مسائل شکلی تاسیس یک آموزشگاه زبان مورد توجه قرار داد که در ادامه به آن میپردازیم.
مجوزهای تأسیس
راه اندازی آموزشگاه زبان نسبت به بسیاری کارهای دیگر از نظر پروسه اداری آسان‌تر است و چندان هزینه‌ای هم برایتان نخواهد داشت. در واقع برای گرفتن پروانه تأسیس آموزشگاه نیاز است فرد صاحب امتیاز دارای مدرک لیسانس یا معادل آن باشد و سه سال سابقه تدریس در آموزش وپرورش یا تأییدیه از آموزشگاه‌های خصوصی دیگر داشته باشد. ( ۳سال تمام وقت و ۴ سال پاره وقت)
پس از آن محل آموزشگاه را طبق شرایط گفته شده تعیین کرده و اگر در گروه سنی کودک و نوجوان باشد به آموزش و پرورش و اگر در گروه سنی بزرگسال باشد به وزارت علوم (ممکن است مرجع صدور بنا به اقتضا در هر زمان تغییر داشته باشد) و یا دیگر مراجع صالح صدور مجوز آموزش زبان چون وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، گردشگری و … مراجعه نمایید. در نهایت با تأیید مکان آموزشگاه و پرکردن چند فرم مربوطه بین سه تا شش ماه بعد پروانه فعالیت‌تان صادر می‌شود. «برای اطلاعات بیشتر به انتهای صفحه بخش نتیجه گیری مراجعه کنید»
معرفی برخی از مراکزی که در سالهای اخیر اقدام به صدور مجوز مینمودند:
مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی حیطه “زبان‌های خارجی” ویژه کارمندان دولت از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور – مرکز آموزش مدیریت دولتی
مجوز برگزاری دوره‌های آموزشی حیطه “فن آوری اطلاعات” ویژه کارمندان دولت از معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور – مرکز آموزش مدیریت دولتی
مجوز فعالیت آموزشی در زمینه‌های کامپیوتر و مدیریت، زبان‌های خارجی، معماری و فن آوری اطلاعات از وزارت علوم تحقیقات و فن آوری
مجوز فعالیت آموزشی در زمینه‌های زبان‌های خارجی و همچنین گرافیک کامپیوتری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
مجوز برگزاری دوره صادره توسط وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری
و …
بعلت احتمال تغییر مراکز صدور مجوز آموزشگاه زبان در طول زمان، سعی شده تا آخرین بروز رسانی‌ها در حوزه مراجع صادر کننده مجوز در بخش «مراجع صدور مجوز و شکایات آموزشگاه‌ها» آورده شود.
قانون و آیین نامه اجرایی تاسیس مراکز آموزشی مصوب سال ۹۵
تاسیس آموزشگاه زبان و تاسیس مدرسه غیر دولتی دو مرحله اصلی دارد:
مرحله اول: اخذ موافقت اصولی
مرحله دوم: اجازه راه اندازی از منطقه
در بسیاری از استانهای کشور مرحله اول یا دوم و یا هر دو مرحله به دلیل اشباع بودن مناطق انجام نمی‌پذیرد.
قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مصوب ۱۳۹۵/۰۹/۱۴ ⇐ مشاهده متن کامل قانون نامه
آیین نامه اجرایی تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی مصوب ۱۳۹۵/۰۹/۱۴ ⇐ مشاهده متن کامل آیین نامه *مهم مطالعه شود
موادی از قانون:
ماده ۲ـ مدرسه، مرکز پرورشی و مرکز آموزشی غیردولتی طبق تعاریف زیر توسط اشخاص حقیقی یا حقوقی (مؤسسات آموزشی ـ شرکت تعاونی آموزشی ـ نھادھای عمومی غیردولتی با کارکردھای فرھنگی و آموزشی) یا مشارکت آنھا با دولت مطابق اھداف، ضوابط و دستورالعمل ھای عمومی وزارت آموزش و پرورش در داخل یا خارج از کشور تحت نظارت وزارت مذکور بر اساس این قانون تأسیس و اداره می‌شود:
الف ـ مدرسه: واحد آموزشی و پرورشی که آموزش ھای رسمی را از دوره پیش دبستان تا پایان دوره متوسطه ارائه می‌کند.
تبصره ـ واحدھای آموزشی که بر اساس برنامه ھای مصوب وزارت آموزش و پرورش برای آموزش تمام وقت یا بخشی از موضوعات درسی دوره ھای تحصیلی به صورت حضوری، نیمه حضوری و غیرحضوری و با ارائه مدرک تحصیلی فعالیت می‌کنند، مشمول تعریف فوق می‌باشند.
ب ـ مرکز پرورشی: واحدی که در زمینه امور پرورشی و تربیت بدنی فعالیت می‌کند، از قبیل کانون فرھنگی، تربیتی و ورزشی، اردوگاه دانش آموزی و مرکز مشاوره
پ ـ مرکز آموزشی: واحدی که به منظور افزایش توان علمی و تخصصی و یا کسب مھارت ھای فنی و حرفه‌ای بدون ارائه مدرک تحصیلی رسمی فعالیت می‌کند، از قبیل آموزشگاه علمی آزاد، آموزشگاه زبان خارجی، آموزشگاه فنی و حرفه‌ای و کار و دانش
تبصره ۱ـ تنھا مرجع صدور مجوز فعالیت آموزشگاه علمی آزاد و آموزشگاه زبان خارجی، جھت آموزش افراد زیر بیست سال و مراکز آموزش پیش دبستانی (به استناد مصوبه ۴۲۲ شورای عالی انقلاب فرھنگی مورخ ۱۶ /۴ /۱۳۷۷ و مصوبه جلسه ۶۹۹ شورای عالی آموزش و پرورش مصوب ۲۸ /۱۱ /۱۳۸۲)، وزارت آموزش و پرورش و مرجع صدور مجوز فعالیت ھای آموزشی آزاد در قالب «دوره ھای فراگیری مھارت ھای آموزشی شغلی» به استناد ماده (۵) مصوبه (۴۸۳) شورای عالی انقلاب فرھنگی و ماده (۱۱۱) قانون کار مصوب ۲۹ /۸ /۱۳۶۹ و اصلاحات بعدی آن، سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور می‌باشد.
تبصره ۲ـ تعیین شاخصھای آموزشی و پرورشی و تدوین محتوا و نظارت بر مھد کودک ھا از حیث آموزشی و پرورشی با وزارت آموزش و پرورش و صدور مجوز و ارائه برنامه با سازمان بھزیستی کل کشور می‌باشد. آیین نامه اجرائی این تبصره ظرف مدت سه ماه از تاریخ لازم الاجراء شدن این قانون توسط وزارت آموزش و پرورش و سازمان بھزیستی تھیه می‌شود و به تصویب ھیأت وزیران می‌رسد.
ماده ۸ـ متقاضیان تأسیس مدرسه یا مرکز آموزشی و پرورشی غیردولتی باید واجد شرایط زیر باشند:
الف ـ تابعیت جمھوری اسلامی ایران
ب ـ اعتقاد و التزام عملی به مبانی و احکام اسلام، ایمان و برخورداری از حسن شھرت
پ ـ التزام عملی به قانون اساسی و ولایت فقیه
ت ـ نداشتن وابستگی به رژیم گذشته یا گروھک ھای منحرف و غیرقانونی
ث ـ نداشتن پیشینه کیفری مؤثر
ج ـ حداقل مدرک کارشناسی یا معادل آن
چ ـ حداقل سی سال سن
ح ـ تأھل برای مردان
تبصره ۱ـ در صورتی که مؤسس یا مؤسسان، شخص یا اشخاص حقوقی باشند فرد یا افرادی که به عنوان نماینده ایشان معرفی می‌شوند باید دارای شرایط مندرج در این ماده باشند.
تبصره ۲ـ مؤسسان اقلیت ھای دینی شناخته شده در قانون اساسی جمھوری اسلامی ایران در صورتی که متجاھر به نقض احکام اسلامی در انظار عمومی نباشند و توسط مراجع رسمی خود که تابع و مقیم ایران ھستند یا نمایندگان مورد تأیید ایشان به وزارت آموزش و پرورش معرفی می‌شوند.
تبصره ۳ـ مدارس اقلیت ھای دینی فقط مجاز به ثبت نام از دانش آموزان اقلیت ھای دینی ھستند.
نکات مهم قانونی
شخص حقیقی یا حقوقی که پس از طـی مراحـل قـانونی اجـازه تاسـیس آموزشـگاه را از هیات نظارت استان اخذ می‌کند موسس نامیده می‌شوند.
صدور پروانه تاسیس برای شاغلین دولت (به استثنای اعضای هیات‌های علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی عالی، پژوهشی در رشته‌های مرتبط فنـی) و همچنـین دسـتگاه هـا، شـرکت‌هـا، موسسات و نهادها و سازمان‌هایی که تمام یا بخشی از امکانات و اعتبارات دولتی را مصـرف مـی‌کننـد، مجاز نمی‌باشد.
در صورتی که موسس شخصیت حقوقی غیردولتی باشد بایـد فـردی را بـه عنـوان نماینـده حقوقی به سازمان معرفی کند.
به شـخص حقـوقی غیردولتـی در صـورتی اجـازه تاسـیس آموزشـگاه داده مـی‌شـود کـه در اساسنامه آن فعالیت آموزشی، پژوهشی و مشاوره قید شده باشد.
صدور اجازه تاسیس آموزشگاه خواهران برای آقایان و بالعکس بلامانع است.
دارا بودن برگ پایان خدمت نظام وظیفه یا معافیت دائم (برای آقایان).
داشتن حداقل ۲۸ سال سن.
دارا بودن حداقل لیسانس زبان یا معادل آن.
دارا بودن حداقل ۳ سال سابقه آموزشی، فرهنگی تمام وقت یا ۴ سال پاره وقت در موسسات و مراکز آموزشی کـه اساسنامه یـا آئین‌نامه آن بـه تصـویب دسـتگاه‌های دولتی یـا نهادهای رسمی رسیده باشد.
بررسـی صـلاحیت موسـس پـس از تائیـد طـرح تـوجیهی تاسـیس آموزشگاه توسـط هیات نظارت استان (موضوع ماده ۳ این دستورالعمل) انجام خواهد شد.
در صورت تغییر یا فوت نماینده شخص حقوقی، نماینــده جدید نیز میبایست تمامی شرایط فوق را دارا باشد.
ادامه فعالیت آموزشگاه‌هایی که قبل از تاریخ تصویب اصلاحیه ایـن دسـتورالعمل براسـاس ضوابط و مقررات مربوط تاسیس شده‌اند بلامانع است.
نخبگان شامل: برگزیدگان جشنواره‌های کارآفرینی ملی، برگزیدگان مسابقات ملی مهارت (ملی – بین المللی)، برگزیدگان جشنواره خوارزمی، دارندگان الواح درجه یک تـا سـه از سـوی شـورای ارزشیابی هنرمندان و یا کسانی که دارای قابلیت‌ها ویژه‌ای هستند به تشـخیص هیـات نظـارت استان از شمول بندهای ۷، ۸ و ۹ ماده ۱۵ مستثنی می‌باشد.
درخواسـت صـدور پروانـه تاسـیس آموزشـگاه و ارائـه مـدارک لازم (موضـوع مـواد ۶، ۷ و ۸ این دستورالعمل) و طی تشریفات قانونی مطابق این دستورالعمل.
معرفی مکان و محل مناسب که از لحاظ ایمنی، بهداشتی، تجهیزاتی و وسایل لازم مـورد تائیـد هیات نظارت استان باشد.
اخذ مجوز قبل از هرگونه تغییر محل ساختمان آموزشگاه از هیات نظارت استان.
ارائه گواهی تائید موقعیت انتظامی محل آموزشگاه از مراجع ذیصلاح نیروی انتظامی (اداره اماکن).
پیشنهاد یـک یـا چنـد نـام مناسـب بـرای آموزشـگاه بـه هیـات نظـارت اسـتان جهـت تائیـد یکی از آنها با رعایت موازین ماده ۵۲ این دستورالعمل.
معرفی مدیر واجد شرایط برای آموزشگاه به هیات نظارت استان (جهت تائید و صدور ابلاغ).
تائید صلاحیت نیروهای شاغل در آموزشگاه (کارکنان اداری، خـدماتی و مربـی) براسـاس مفـاد این دستورالعمل و ضوابط ابلاغی هیات نظارت مرکزی و ارسال اسامی این افراد طی فهرستی بـه هیـات نظارت استان.
تبصره ۱: چنانچه عدم صلاحیت عمومی هر یک از کارکنان اداری و خدماتی و مربـی آموزشـگاه توسـط هیات نظارت استان بصورت قطعی احراز و به موسس ابلاغ شود، موسس موظف است ظرف ۱ ماه نسبت به تعیین فرد جایگزین اقدام کند (مدیر و مربی تابع ضوابط و شرایط مربوط خواهند بود).
تبصره ۲: اشتغال به کار اتباع بیگانه در آموزشگاه منوط به داشتن کارت اقامت و نیز اجازه اشـتغال بـه کار براساس قوانین و مقررات مربوط است.
درخواســت درجــه‌بنــدی آموزشــگاه (اعتبارســنجی) و یــا تمدیــد آن مطــابق ضــوابط و مقررات مربوط که به تصویب هیات نظارت مرکزی رسیده است.
همکاری با مدیر آموزشگاه در حسن اجرای مقررات و بخشنامه‌های سازمان.
نظارت عالیه بر حسن جریان کلی آموزشگاه.
نظارت بر حسن انجام وظایف توسط مدیر آموزشگاه.
اقـدام بموقـع و رفـع نارسـایی هـا و حـل مشـکلات در حـدود وظـایف منـدرج در ایـن مـاده که توسط هیات نظارت استان به موسس ابلاغ می‌شود.
ارائه درخواست تمدید پروانه تاسیس آموزشگاه حداقل ۴ ماه قبل از اتمـام مـدت اعتبـار آن بـه هیات نظارت استان.
عقد قراردادکار و پرداخت حقوق و مزایـای مـدیر و مربیـان و سـایر کارکنـان حسـب مـاده ۱۰ و تبصره ۱۳۱ ماده الحاقی به ماده ۷ قانون کار (مطابق نمون برگ پیوست) و بـرای نیروهـای پـاره وقـت در قالب تبصره ۲ ماده ۳۵ قانون کار و آئین نامه اجرایی آن (مطابق نمون برگ پیوست) به نحـوی کـه مـدت قرارداد در فاصله پایان دوره آموزشی و شروع دوره بعد قرار گیرد.

مشاور آموزشگاه و یا موسسه آموزشی

نقطه شروع و یا اولین قدم، اخذ مجوز از مراجع و ارگان‌های مربوطه است به عنوان مثال اخذ مجوز آموزشگاه زبان، اخذ مجوز آموزشگاه موسیقی، اخذ مجوز آموزشگاه کامپیوتر، اخذ مجوز موسسه فرهنگی هنری تک منظوره و چند منظوره بسیار پر طرفدار است.
فهرست مطالب این نوشته پنهان کردن
1. اولین قدم برای تاسیس آموزشگاه و یا موسسه آموزشی
1.1. نمونه‌ای از معروفترین مجوزها و مراجع صدور آن‌ها
2. جمع‌بندی
اولین قدم برای تاسیس آموزشگاه و یا موسسه آموزشی
حوزه‌هایی که در بالا ذکر شدند، نیازهای بسیاری از افراد جامعه را تشکیل می‌دهند و راه‌اندازی این نوع موسسات آموزشی می‌تواند درآمدزایی بالایی برای موسسان آن‌ها داشته باشد همچنین باید دانست که بسیاری از افراد دارای مجوز به دلیل نداشتن سرمایه و یا تخصص کافی اقدام به مشارکت با دارندگان تخصص و سرمایه می‌نمایند قبل از اینکه بخواهید نسبت به دریافت مجوز برای تاسیس آموزشگاه اقدام نمایید، ابتدا باید بدانید به کدام مرجع و یا ارگان باید در خواست خود را ارائه کنید.
لازم به ذکر است که بعضی از مجوزها همزمان از سوی چند مرجع صادر می‌شوند که باید قبل از اقدام از شرایط و محدودیت‌های هر ارگان اطلاع کافی کسب کرد؛ نمونه معروف این نوع مجوزها، مجوز تاسیس آموزشگاه زبان است.
نکته مهم اول: ثبت شرکت آموزشی و یا ثبت موسسه آموزشی به منزله اخذ مجوز آموزشگاه نیست و بنابراین فقط با ثبت موسسه آموزشی در اداره ثبت شرکت‌ها مجاز به شروع یک فعالیت آموزشی نخواهید بود و می‌بایست مجوزهای مربوطه را الزاما اخذ نمایید.
نکته مهم دوم: فرآیند صدور مجوز در بعضی از ارگان‌ها به صورت حقیقی و در بعضی دیگر نیز به صورت حقوقی است.
نکته مهم سوم: بسیاری از مجوزهای تاسیس آموزشگاه در ایران به دلیل اشباع بودن و یا دلایل دیگر یا کلا صادر نمی‌شود و یا با شرایط خاص و امتیازبندی به متقاضیان اعطا می‌شود.
از مرحله اخذ مجوز آموزشگاه تا مرحله راه‌اندازی آموزشگاه با شما هستیم.
مشاوره اخذ مجوز و تاسیس آموزشگاه، اندیشه آسیا
اولین قدم برای تاسیس آموزشگاه و یا موسسه آموزشی چیست؟
به گزارش ایسنا، بنابر اعلام موسسه اندیشه آسیا، نقطه شروع و یا اولین قدم، اخذ مجوز از مراجع و ارگان‌های مربوطه است به عنوان مثال اخذ مجوز آموزشگاه زبان – اخذ مجوز آموزشگاه موسیقی – اخذ مجوز آموزشگاه کامپیوتر – اخذ مجوز موسسه فرهنگی هنری تک منظوره و چند منظوره بسیار پر طرفدار است زیرا این حوزه‌ها نیازهای بسیاری از افراد جامعه را تشکیل می‌دهد و راه‌اندازی این نوع موسسات آموزشی می‌تواند درآمدزایی بالایی برای موسسان آنها داشته باشد همچنین باید دانست که بسیاری از افراد دارای مجوز به دلیل نداشتن سرمایه و یا تخصص کافی اقدام به مشارکت با دارندگان تخصص و سرمایه می‌نمایند قبل از اینکه بخواهید نسبت به دریافت مجوز برای تاسیس آموزشگاه اقدام کنید.
ابتدا باید بدانید به کدام مرجع و یا ارگان باید درخواست خود را ارائه نمایید که بعضی از مجوزها همزمان از سوی چند مرجع صادر می‌گردند که باید قبل از اقدام از شرایط و محدودیت‌های هر ارگان اطلاع کافی کسب کرد نمونه معروف این نوع مجوزها مجوز تاسیس آموزشگاه زبان می‌باشد.
نکته مهم اول:
ثبت شرکت آموزشی و یا ثبت موسسه آموزشی به منزله اخذ مجوز آموزشگاه نمی‌باشد و بنابراین فقط با ثبت موسسه آموزشی در اداره ثبت شرکت‌ها مجاز به شروع یک فعالیت آموزشی نخواهید بود و می‌بایست مجوزهای مربوطه را الزاما اخذ نمایید.
نکته مهم دوم:
فرآیند صدور مجوز در بعضی از ارگان‌ها به صورت حقیقی و در بعضی دیگر نیز به صورت حقوقی می‌باشد.
نکته مهم سوم:
بسیاری از مجوزهای تاسیس آموزشگاه در ایران به دلیل اشباع بودن و یا دلایل دیگر یا کلا صادر نمی‌شود و یا با شرایط خاص و امتیازبندی به متقاضیان اعطا می‌گردد.
جمع بندی:
به شما توصیه می‌کنیم اگر قصد جدی برای راه‌اندازی یک موسسه آموزشی دارید حتما با افراد متخصص و با تجربه در این زمینه مشورت نمایید و از مشاوره با افراد بی‌تجربه که منجر به از بین رفتن وقت و سرمایه شما می‌شوند جدا خودداری فرمایید. موسسه مشاورین اندیشه آسیا یکی از مراکز انحصاری مشاوره تاسیس آموزشگاه در کشور می‌باشد که در زمینه راه‌اندازی و مراحل مختلف اخذ مجوز به متقاضیان مشاوره‌های لازم را ارائه می‌دهد این موسسه همچنین بستری برای ایجاد ارتباط بین دارندگان مجوز صاحبان سرمایه و مدرسان فراهم آورده که از این طریق مسیر راه‌اندازی یک کسب و کار موفق آموزشی به صورت کاملا رسمی و قانونی هموار می‌گردد.
ثبت نام کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه
آشنایی با شغل مشاوره تاسیس آموزشگاه
مشاوره تاسیس آموزشگاه شغلی از حوزه مدیریت آموزشی است که وظایفی از قبیل شرح ساختار وظیفه بندی آموزش در کشور، ماموریت و رسالت سازمان و وضعیت فعلی آموزشگاه‎ها در منطقه، شهر، استان و تکالیف و مفاد قانون کار، ضوابط اجرایی، طرح کسب و کار، منابع و استانداردهای آموزشی، روش‎های آموزشی، دستورالعمل و ضوابط آموزشی در آن آموزش داده می‌شود. و کار آموزان پس از گذراندن این دوره قادر خواهد بود هزینه‎های آموزشی را پیش بینی نموده و با کلیه فرم‎ها و دستورالعمل‎ها و آئین نامه‎های تاسیس و اداره آموزشگاه‎های فنی حرفه‎ای آزاد را آموخته و می‌توانند طرح کسب و کار (طرح توجیهی) را تدوین نمایند.
با توجه به این که مدتی دادن مجوز تاسیس آموزشگاه بسته شده بود تعداد متقاضیان دریافت جواز تاسیس آموزشگاه بسیار زیاد شده است. بنابراین تنها متقاضیان با شرکت در کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه می‌توانند با آشنایی بیشتر با ضوابط اجرایی و آموزشی، طرح توجیح اقتصادی، تحلیل بازار رقابتی بهتر و با بررسی صحیح آموزشگاه تاسیس کنند.
کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه مناسب چه کسانی است؟
کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه مناسب افرادی ست که توانایی کسب و کار و توانایی مالی آنها احراز شده باشد.
توانایی کسب و کار متقاضی تاسیس آموزشگاه به یکی از دو طریق زیر احراز می‌شود
موفقیت در آزمون الکترونیکی غیر حضوری شامل: مباحث مالی، اقتصادی، بیمه ای، حقوقی، کسب و کار، قوانین، ضوابط و مقررات فنی و حرفه ای، اصول حسابداری و اصول اولیه کامپیوتر توسط ادارات کل آموزش فنی و حرفه‎ای استان تمهید خواهد شد.
ارائه مدرک تحصیلی با گواهینامه‎های مهارت دال بر طی دوره‎های مشاوره تاسیس آموزشگاه، کارآفرینی یا کسب و کار، آشنایی با مباحث اولیه فناوری اطلاعات صادره از مراجع ذیصلاح ( در صورت بروز اختلاف مرجع تشخیص هیات نظارت استان می‌باشد)
تبصره: اشخاص حقوقی با حداقل ۵ سال سابقه فعالیت صنفی مرتبط از شرکت در آزمون و ارائه گواهینامه معاف هستند.
احراز توانایی مالی متقاضی تاسیس آموزشگاه شامل:
ارائه گردش مالی و مانده حساب بانکی میانگین حداقل اجاره سه ماهه مکان آموزشگاه در شهرستان مورد تقاضا
اموال منقول و غیر منقول بر اساس فرم خود اظهاری متقاضی تاسیس (فرم توسط اداره کل طراحی می‌شود)
کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه کجا و چگونه برگزار می‌شود؟
آموزشگاه ویونا اقدام به برگزاری کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه و گرفتن مجوز آن نموده است. متقاضیان با شرکت در کلاس آنلاین مشاوره تاسیس آموزشگاه تمام باید و نباید‎ها در زمینه نحوه دریافت مجوز آموزشگاه، شرایط تاسیس و اخذ مجوز آموزشگاه را می‌آموزند و مدرک دریافت می‌کنند. برای تاسیس آموزشگاه داشتن مدرک مشاوره تاسیس آموزشگاه الزامی ست . آموزش‎ها هم تئوری و هم عملی می‌باشد.
جهت ثبت نام با شماره ۰۹۳۳۲۷۱۱۸۱۹ تماس بگیرید.
سرفصل و مباحث آموزش دوره مشاوره تاسیس آموزشگاه شامل چه مواردی ست؟
سرفصل‎ها مطابق استاندارد سازمان با مباحث زیر می‌باشد.
تبیین ساختار و طبقه بندی آموزش در کشور
بررسی ضوابط و قوانین مرتبط با تاسیس آموزشگاه‎ها
تدوین طرح کسب و کار (طرح توجیهی)
آشنایی با منابع و استانداردهای آموزشی
آشنایی با ارکان آموزشگاه و روش‎های آموزشی
دوره مشاوره تاسیس آموزشگاه چقدر می‌باشد؟
کلاس‎ها در ۴ تا ۶ جلسه بصورت ۱:۳۰ ساعت با توجه به تعداد شرکت کنندگان برگزار می‌شود.
شهریه کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه چقدر می‌باشد؟
شهریه دوره آنلاین مشاوره تاسیس آموزشگاه و ثبت نام آزمون‎ها و پورتال و گواهینامه سازمان ٥٥٠ هزارتومان می‌باشد.
شروع کلاس مشاوره تاسیس آموزشگاه و تاریخ آزمون چه زمانی ست؟
شروع کلاس‎های آنلاین مشاوره تاسیس آموزشگاه در مهرماه می‌باشد.
تاریخ آزمون بعد از پایان دوره و مطابق با تقویم آزمونی سازمان اعلام خواهد شد. در پایان دوره به متقاضیان مدرک داده خواهد شد. داشتن این مدرک برای تاسیس آموزشگاه الزامی ست.
مشاوره تاسیس آموزشگاه
مشاور تاسیس آموزشگاه، در واقع کارشناسی است که در زمینه تاسیس آموزشگاه می‌تواند کمک کند. زیرا اطلاعات کامل و جامعی داشته و همچنین تجربه فروانی را در این زمینه دارد. در واقع این کارشناسان از مرحله اخذ مجوز تا راه اندازی آموزشگاه در هر زمینه و یا مقطعی می‌توانند راهنما باشند. اگر واقعا می‌خواهید آموزشگاه تاسیس کنید، از گرفتن مشاوره با افراد خبره قافل نشوید. برای موفقیت در کسب و کار همیشه باید قدم‌ها را درست برداشت. اما حتما از مشاوران خبره کمک بگیرید تا سرمایه شما از بین نرود. راه‌های قانونی را بدانید و قدم قدم در آن راه حرکت کنید تا به مقصد برسید.
چگونه مجوز آموزشگاه علمی بگیریم
آیا می‌دانید آموزشگاه علمی آزاد به چه مکانی گفته می‌شود؟ این سوال برای موسسین آموزشگاه‌ها پیش می‌آید. مکانی که توسط شخص یا اشخاصی به منظور ایجاد آموزش ایجاد می‌شود، ولی در پایان دوره مدرکی به کارآموز داده نمی‌شود، آموزشگاه علمی آزاد می‌گویند. البته باید بدانید آموزشگاه‌های علمی آزاد هر ساله باید بوجه‎ای را به آموزش و پرورش بپردازند. آموزشگاه‌های علمی آزاد در تمام مقاطع می‌توانند فعالیت داشته باشند و هیچ محدودیتی ندارند. گرفتن مجوز آموزشگاه علمی آزاد یک سری از قوانینی را در پی دارد.
تابعیت جمهوری اسلامی ایران
تدین به دین اسلام
نداشن سوء پیشینه
داشتن سلامت جسم و روان
داشتن سن حداقل 28 سال
داشتن حداقل مدرک لیسانس داشتن صلاحیت اخلاقی
ضوابط آموزشگاه علمی آزاد
در همه آموزشگاه‌ها یک سری ضوابط وجود دارد، که به صورت مشترک می‌باشد. آموزشگاه علمی آزاد نیز ضوابط و الزاماتی دارد. مانند پرداخت به موقع شهریه، ممنوعت استعمال دخانیات، داشتن قوانین اخلاقی برای کارآموزان، تایم‌های مشخص برای برگزاری کلاس‎ها، رعایت اصول اخلاقی توسط کارمندان آموزشگاه، داشتن دوربین به علت امنیت دانش آموزان و... که موجب امنیت خاطر والدین می‌شود. البته در کنار همه این موارد قوانین وضع شده از سمت آموزش و پرورش باید به صورت کامل اجرا گردد و برای این منظور هر ماه یا هر سال بازرسینی به آموزشگاه‌ها مراجعه کرده و تمام ضوابط را بررسی می‌کنند.
کیفیت آموزشگاه علمی آزاد
کیفیت برای آموزش حرف اول هر آموزشگاه است. هر آموزشگاه برای بدست آوردن بهترین رتبه سعی بر داشتن بهترین کیفیت را دارد. آموزش بهتر با بهترین تجهیزات، درست کردن فضای آموزشی و تفریحی، فضاهای علمی، ایجاد کارگاه‌های عملی، ایجاد روابط صمیمی و کاهش استرس، استفاده صحیح از روش‌های تدریس، یاد دادن روش‌های مطالعه، آزمون در هر جلسه، استعدادیابی، برگزاری کلاس‌های اضافه و...از جمله کارهایی است که هر آموزشگاه برای بالا بردن کیفیت انجام می‌دهد.
مشاوره اخذ مجوز و تاسیس آموزشگاه
مشاور اخذ مجوز و تاسیس آموزشگاه یک متخصص با تجربه است که بار‌ها و بارها این مسیر را طی کرده است. البته مشاور فقط پیشنهاد می‌کند و فرد مشاوره شده تصمیم گیرنده است. یک مشاور باید زمان کافی برای فرد مشاوره شونده قرار دهد و تجربیاتش را به اشتراک بگذارد. باید قبل از مشاوره بدانید که مشاور کسب و کار شما تجربه کافی داشته باشد. بعضی می‌پرسند چگونه متوجه شویم که مشاور دارای تجربه است؟ کافی است به مثال‌های او دقت کنید تا به عمق تجربه او پی ببرید. همچنین حس اعتماد باید در دو طرف ایجاد شود. مهارت مشاور را چک کنید. این کار را با جستجو در گوگل به راحتی می‌توانید انجام دهید.
آیامی خواهید آموزشگاه داشته باشید؟
قبل از همه باید با خودتان رو راست باشید. باید بدانید چه می‌خواهید و باید از چه کسی برای مشاوره باید کمک بگبرید. بهترین راه این است که خواسته خود را بنویسید. شروع به تحقیق کنید و راجع به نوع آموزشگاه خود اطلاعات کسب کنید. شرایط گرفتن مجوز را بدانید. راه‎هاییی را که برای تاسیس باید سپری کنید را بررسی کنید. بازار هدف را برسی کنید. حال می‌توانید با کمک یک مشاور راه درست را انتخاب نمایید و به موفقیت برسید. مشاوران استراتژی‌ها‎ی خاصی را به شما پیشنهاد می‌کنند و بعد به برنامه ریزی و بررسی آن می‌پردازند. یک مشاور آمار‌ها را بررسی و بر اساس خلاقیت خود راه حل‎هایی را ارائه می‌دهد. هر مشاو دارای یک سری مهارت است. در اینجا به تعدادی از آن‌ها اشاره می‌کنیم.
مهارت در برند سازی آموزشگاه تازه تاسیس
مهارت در شناسایی بازار هدف
مهارت در مدیریت روند کار
مهارت در بازاریابی شبکه‌های اجتماعی
خصوصیات یک مشاور خوب
برای موفقیت در این شغل باید دارای خصوصیاتی ویژه بود. دارا بودن درک بالا و توان تجزیه و تحلیل مطالب برای یک مشاور خوب بودن کافی نیست. تفاوت در راضی نگه داشتن مشتری است. یک مشاور باید به گونه‎ای عمل کند که آن کسب و کار زبان زد خاص و عام گردد. تعدادی از خصوصیاتی را که مشاور باید داشته باشد در اینجا بیان می‌کنیم.
کنجکاوی،به دنبال جدیدترین روش‌ها بودن از بهترین خصوصیات است.
مهارت خوب گوش دادن، یعنی دریافت صحیح اطلاعات، در غیر این صورت امکان پردازش نادرت وجود دارد.
انعطاف پذیری ذهنی، توانایی طتبیق با شرایط و تغییر ذهنیت به وضعیت جدید از خصوصیات اصلی یک مششاور است.
مهارت‌های ارتباطی خوب، یک مشاور باید بتواند به راحتی ارتباط موثر برقرار کند.
تدریس خصوصی
هر آموزشگاه در برنامه خود کلاس‌های خصوصی، نیمه خصوصی و عمومی را قرار می‌دهد. این انتخاب با خود کارآموز است که کدام را انتخاب کند. اما تدریس خصوصی مسیری سریع و آسان با اطمینان و کامل برای یادگیری در هر رشته و هنر و مقطعی است. اما انتخاب بهترین مدرسین و آموزشگاه هم شرط است. شاید بپرسید چگونه می‌توان به بهترین‌ها دست یافت؟ کافی است به سایت بلدیاب مراجعه کنید تا بهترین‌ها مدرسین و آموزشگاه‌ها را در کنار خود داشته باشید. فرقی نمی‌کند در کجای ایران زندگی می‌کنید و یا در چه رشته و مقطعی هستید، با ثبت نام در سایت بلدیاب به بهترین‌ها دست یابید. اگر آموزشگاه دارید و یا مدرس خصوصی هستید با معرفی خود در سایت بلدیاب، خود را به تمام کارشناسان این سایت معرفی کنید و به برند خود تبدیل شوید.

 


مقالات
سیاست
رسانه‎های دیجیتال
علوم انسانی
مدیریت
روش تحقیق‌وتحلیل
متفرقه
درباره فدک
مدیریت
مجله مدیریت معاصر
آیات مدیریتی
عکس نوشته‌ها
عکس نوشته
بانک پژوهشگران مدیریتی
عناوین مقالات مدیریتی
منابع درسی (حوزه و دانشگاه)
مطالعات
رصدخانه شخصیت‌ها
رصدخانه - فرهنگی
رصدخانه - دانشگاهی
رصدخانه - رسانه
رصدخانه- رویدادهای علمی
زبان
لغت نامه
تست زبان روسی
ضرب المثل روسی
ضرب المثل انگلیسی
جملات چهار زبانه
logo-samandehi
درباره ما | ارتباط با ما | سیاست حفظ حریم خصوصی | مقررات | خط مشی کوکی‌ها |
نسخه پیش آلفا 2000-2022 CMS Fadak. ||| Version : 5.2 ||| By: Fadak Solutions نسخه قدیم