Fadak.IR راهکارهای فدک
English Русский العربية فارسی
مقالات مدیریت مطالعات زبان


/ مدیریت / مدیریت فناوری

تحریم شکن،


ابتدا از لینوکس شروع می‌کنم

    ابتدا باید به فایل مربوط به اینترفیس‌ها بروید ادرس اینترفیس‌ها در ابونتو به صورت زیر است: /etc/network/interfaces
    داخل این فایل می‌توانید اینترفیس‌های مربوط به ماشین را پیدا کنید کافیه که بر روی اینترفیس اصلی تان dns ست کنید فایل اینترفیس باید چیزی شبیه متن زیر باشه:

# The loopback network interface  
auto lo  
iface lo inet loopback  


# The primary network interface  
auto eth0 
iface eth0 inet static  
address 192.168.X.X
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.X.X
dns-nameservers X.X.X.X

کافیه که در خط آخر که نوشته شده dns-nameservers‌ای پی سرور‌های شکن قرار بدید:

dns-nameservers 185.51.200.2 178.22.122.100

حالا اینترفیس یکبار ریست کنید تا کار تمام شود.

sudo ifdown eth0 && sudo ifup eth0

 

 

 

If you are upgrading to 18.04 and want to use netplan instead of ifupdown, then you should do the following:

    make sure you have a way to access your server if the network goes down
    make sure the package netplan.io is installed (it should be on 18.04).
    create a netplan yaml according to your config. There are many examples to choose from.
    sudo netplan apply
    sudo apt purge ifupdown
    Reboot
    You should now be "migrated", and networkctl, ip addr, etc, should show your interfaces.

Note, there will still be cruft in /etc/network/. You can remove/archive:

    /etc/network/interfaces
    /etc/network/interfaces.d/

The rest are "hook" directories, that other packages put files in that try to react to the network state of the system. These files should be left alone.

If you have any files that you have put in there, these same facilities are better done by integrating into systemd unit files, or by using networkd-dispatcher. See more on the netplan FAQ.

 

 

 

apt-get -y install netplan.io

 

 

 

 

https://packops.ir/%D8%AF%D9%88%D8%B1-%D8%B2%D8%AF%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%B1%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%A7%DA%A9%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%DA%A9%D9%86-%D9%88-proxy/

 

 

کوبرنتیز یه ابزار بسیار محبوب برای شرکت‌ها محسوب میشه. به همین دلیل هم یه جامعه بسیار پویا پشتش هست و انواع و اقسام ابزارها برای استفاده بهتر ازش داره منتشر میشه. اما خیلیا (از جمله خودم) تو ایران ممکنه به خاطر تحریما برای استفاده ازش به مشکل خورده باشن؛ چون تو کشور هیچ خدمت managed kubernetes‌ی ارائه نمیشه و نیازه خودمون نصبش کنیم. اونم که تحریمه! برای دور زدن این تحریم من از شکن (shecan.ir) استفاده کردم. تو این مطلب میخوام از تجربه‌ام در نصب کوبرنتیز روی سرورهای خودمون (یا سرورهای on-premise) براتون بگم.

من همیشه در استفاده از شکن مشکل داشتم؛ چون می‌رفتم اون dns server‌هاشون رو توی فایل resolve.conf در etc می‌نوشتم. اونجا هم نوشته که این فایل overwrite میشه و نکن این کارو. ولی من گوشم بدهکار نبود و انجام می‌دادم! واسه بعضی کارا جوابم می‌داد ولی دیگه کوبرنتیز رو نمی‌تونستم کاری کنم. خیلی هم دنبالش گشتم ولی موفق نشدم. تا اونجا که توی دوره lpic 1 متوجه شدم که میشه interface‌های شبکه‌ی سیستم رو به شکل مجزا تنظیم کرد تا از dns server خاصی آدرس‌ها رو بپرسن. منم روی اوبونتو ۱۸ دیدم برنامه‌ای که مسئول تنظیمات ابتدایی شبکه است netplan هست (قدیما ‌ifup و ifdown بودن)؛ یعنی وقتی سیستم بوت میشه میتونه تنظیمات دلخواه رو به interface‌ها بده. منم یه کم تحقیق کردم در مورد netplan و دیدم یه فایل کانفیگ توی etc توی پوشه netplan هست که باید اون رو دستکاری کنم.

حالا چجوری تنظیمش کنیم؟ فایلی که اونجا بود رو به این شکل تغییر دادم:

123456789101112network:
  version: 2
  renderer: networkd
  ethernets:
    enp3s0:
      addresses:
        - 192.168.1.163/24
      gateway4: 192.168.1.1
      nameservers:
          addresses:
            - 178.22.122.100
            - 185.51.200.2

همونطور که معلومه اول اسم interface رو نوشتم (این اسم رو میتونید با اجرای دستور ifconfig بدست بیارید) و یه آدرس ثابت به سرور دادم. هم‌چنین آدرس dns server شکن رو دادم. نکته دیگه اینه که مسئول اجرای این فایل networkd هست. شما میتونید از NetworkManager هم استفاده کنید. بعد از ویرایش این فایل باید دستور زیر رو اجرا کنید تا تغییرات اعمال شه:

1sudo netplan apply

با تنظیم این فایل بعد از هر بار ریبوت همین کانفیگ برقرار میشه. برای نصب کوبرنتیز هم از سایت اصلی کوبرنتیز و kubeadm استفاده کردم. البته سایت digitalocean هم راهکار خیلی خوبی برای استفاده از ansible برای ایجاد کلاستر کوبرنتیز به کمک kubeadm داره.

 

10.202.10.202

10.202.10.102

https://dns.403.online/dns-query

dns.403.online

 

مشکلات رایج استفاده از چت جی پی تی در ایران

همانطور که در قسمت‌های پیشین بدان اشاره شد، استفاده از ChatGPT برای ایرانیان با محدودیت‌هایی مواجه است که می‌تواند در برخی موارد مشکلاتی را به وجود آورد. از متداول‌ترین خطاهایی که کاربران ایرانی در زمان ثبت‌نام و یا استفاده از چت جی بی تی با آن مواجه می‌شوند می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

خطای Access Denied چت جی پی تی، از رایج‌ترین ارورهای این چت بات برای کاربران chatgpt ایرانی است که به دلیل تحریم‌های اعمال شده شرکت OpenAI علیه کشور ایران بروز می‌دهد. برای برطرف کردن ارور Access Denied در chatgpt لازم اتس تا از ابزارهای تغییر IP استفاده کنید. در نظر داشته باشید که شرکت OpenAI، علاوه بر ایران، کشورهای روسیه، کره شمالی و ونزوئلا را نیز تحریم کرده است.

در برخی موارد کاربران ایرانی با وجود vpn و استفاده از شماره مجازی، برای استفاده از ChatGPT با خطای ” Limited Capacity” مواجه می‌شوند. این خطا عمدتا به این معنا است که ربات با درخواست‌های زیادی مشغول است و باید در صف برای درخواست‌ها منتظر بماند؛ اما حقیقت ماجرا به IP شما اشاره دارد. در صورت استفاده از VPNهای نامعتبر، آی پی سیستم شما نامعتبر شناخته شده و ربات ترجیح می‌دهد به جای شما به دیگران سرویس دهد. بسیاری از افراد توصیه می‌کنند در این موارد فیلتر DNS خود را تغییر دهید.

اگر با این خطا و خطاهای مشابه مواجه شدید، معمولا توصیه می‌کنند کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید.

از دلایل اصلی بروز این ارور، عدم ارتباط با سرورهای چت جی پی تی یا کندی اینترنت است. در صورت مواجه شدن با این ارور، پس از مطمئن شدن از اتصال اینترنت، راهکارهایی را برای بهبود سرعت اینترنت خود بیندیشید.

 در برخی موارد، هنگام استفاده از ربات چت جی پی تی، ممکن است با این ارور مواجه شوید؛ علت بروز خطای An error occurred. If this issue persists در ChatGPT مشکلات داخلی این ربات بوده و  ارتباطی به کاربر ندارد. برای برطرف کردن این ارور، تنها کمی صبر کرده و مجددا تلاش کنید.

ارور ChatGPT is at capacity یکی از رایج‌ترین ارورهای این چت بات است. دلیل اصلی بروز این ارور، حجم درخواست بالای کاربران ربات در سراسر دنیا است. محبوبیت روز افزون چت جی پی تی و  تعدد درخواست‌های کاربران در روز موجب پر شدن ظرفیت پردازشی این هوش مصنوعی و بروز این ارور می‌شود. برای حل این ارور، کمی صبر کنید و مجددا درخواست خود را ثبت نمایید.

باتوجه به سرورهای قدرتمند شرکت اوپن‎ای آی، در برخی موارد بروز مشکل و خطاهایی در سرورهای داخلی این شرکت امکان‌پذیر است. در این شرایط کاربران با ارور Internal Server Error در ChatGPT مواجه خواهند شد. معمولا با کمی گذشت زمان، ارور موردنظر حل خواهد شد؛ در غیر این صورت، مواردی همچون خاموش و روشن کردن اینترنت، استفاده از یک مرورگر دیگر، خاموش و روشن کردن برنامه تغییر IP را امتحان کنید.

کلام آخر

استفاده از chatgpt برای کاربران ایرانی با محدودیت‌های حاصل از تحریم‌های بین المللی همراه بوده و خدمات open ai در ایران قابل دسترس نیستند. به همین دلیل نحوه استفاده از chatgpt در ایران کمی متفاوت بوده و نیازمند ابزارهایی است که بتوان محدودیت‌های دسترسی به سرویس‌های بین‌المللی را برطرف کرد. اصلی‌ترین ابزارهایی که برای استفاده از این چت بات نیاز خواهید داشت، برنامه‎های تغییر آی پی و شماره مجازی خواهد بود.


مقالات
سیاست
رسانه‎های دیجیتال
علوم انسانی
مدیریت
روش تحقیق‌وتحلیل
متفرقه
درباره فدک
مدیریت
مجله مدیریت معاصر
آیات مدیریتی
عکس نوشته‌ها
عکس نوشته
بانک پژوهشگران مدیریتی
عناوین مقالات مدیریتی
منابع درسی (حوزه و دانشگاه)
مطالعات
رصدخانه شخصیت‌ها
رصدخانه - فرهنگی
رصدخانه - دانشگاهی
رصدخانه - رسانه
رصدخانه- رویدادهای علمی
زبان
لغت نامه
تست زبان روسی
ضرب المثل روسی
ضرب المثل انگلیسی
جملات چهار زبانه
logo-samandehi
درباره ما | ارتباط با ما | سیاست حفظ حریم خصوصی | مقررات | خط مشی کوکی‌ها |
نسخه پیش آلفا 2000-2022 CMS Fadak. ||| Version : 5.2 ||| By: Fadak Solutions نسخه قدیم